RendezVous

Forum for exclusive community
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
biru[b]anget
Ulet
Ulet


Female Number of posts : 10
Age : 26
Location : jakarta
Job/hobbies : main
Humor : haha
Registration date : 2008-12-16

PostSubject: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Fri Jan 02, 2009 10:54 am

jujur aja gue lagi demen lagu ini neh, buwad para jojoba di luar sana yang sedang patah hati karen gebetan ato yang baru brokenheart, keknya neh lirik pas banget buwad lo lo orang semua,
hehehhe, ntah kenap gue juga lagi demen ma ni lagu, hehhe, klo mw download judulnya SOMEDAY - NINA
neh lirik nya

Someday youll gonna realize
One day ull see through my eyes
But then i wont even be there
Ill be happy somewhere
Even if i cant

I know
U dont really see my worth
You think your the last guy on earth
Well iv'e got news 4 u
I know im not that strong
But it wont take long
Wont take long

Chorus

Coz someday, someones gonna love me
The way, i want you to need me
Someday,someones gonna take your place
One day ill forget about you
You'll see, i wont even miss you
Someday, someday

But now
I know you cant tell
Im down,and im not do anyway
But one day these tears
They will all run dry
I wont have to cry
Sweet goodbye

Chorus

Coz someday, someones gonna love me
The way, i want you to need me
Someday,someones gonna take your place
One day ill forget about you
You'll see, i wont even miss you
Someday, someday

---hope you like it
Back to top Go down
View user profile http://ireneimudsekali.blogspot.com
Jcon
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 55
Age : 26
Location : planet bumi
Job/hobbies : gambar, maen, tidur, napas
Humor : nyenyenyenyenye
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Fri Jan 02, 2009 12:10 pm

wow...!
gue jg ada neh lirik yg lagi ngena and ngepas di hati gue...

When I Grow Up - Pussy Cat Dolls

hahahaha!!

when I grow up, I wanna be famous, I wanna be star, I wanna be in movies
when I grow up, I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
when I grow up, be on TV, people know me, be on magazineeeezz~
when I grow up, fresh and clean, number one chick when I step out on the scene

walopun ga secara harafiah yah gue mo jadi aktris sinetron ato apalah macem itu... lol!
cuma ada lah saat ini cita-cita gue yang kira2 kyk begitu ckckck Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://poporokuriphoka.deviantart.com
reisconrad
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 196
Age : 27
Location : Indo
Job/hobbies : mahasiswi DKV yg hobi gambar, nulis cerita & tidur...
Humor : Nyaaa~!
Registration date : 2008-12-18

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Sat Jan 03, 2009 4:07 am

Klo w...lirik lagu yg paling 'ngena' buat w tuh lagu "WIND" nya Akeboshi (ending pertama Naruto)

Cultivate your hunger before you idealize.
Motivate your anger to make them all realize.
Climbing the mountain, never coming down.
Break into the contents, never falling down.

My knee is still shaking, like I was twelve,
Sneaking out of the classroom, by the back door.
A man railed at me twice though, but I didn't care.
Waiting is wasting for people like me.

Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

(Repeats)

You say, "Dreams are dreams.
"I ain't gonna play the fool anymore."
You say, "'Cause I still got my soul."

Take your time, baby, your blood needs slowing down.
Breach your soul to reach yourself before you gloom.
Reflection of fear makes shadows of nothing, shadows of nothing.

You still are blind, if you see a winding road,
'Cause there's always a straight way to the point you see.

Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

(Repeats)



Soalnya gak tau napa...kayaknya nih lagu tuh suka menggambarkan diri w yg gmn gitu...^^a
Back to top Go down
View user profile http://reisconrad.deviantart.com
Olyn
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 154
Age : 26
Location : Jakarta, Indonesia
Job/hobbies : Art & Design student
Humor : he? O.o
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Sat Jan 03, 2009 9:09 am

buat gw, yg plg mengena di hati tuh lagu "Kiss Me Goodbye", lagunya Final Fantasy XII



You say that my love is all you need to see you through
But I know these words are not quite true
(So) here is the path you're looking for, an open door
Leading to worlds you long to explore

Go if you must move on alone
I'm gonna make it on my own

Kiss me good-bye, love's memory
Follow your heart and find your destiny
Won't shed a tear for love's mortality
For you put the dream in my reality

As time goes by I know you'll see this of me
I loved you enough to let you go free

Go, I will give you wings to fly
Cast all your fears into the sky

Kiss me good-bye, love's mystery
All of my life I'll hold you close to me
Won't shed a tear for love's mortality
For you put the dream in my reality

Kiss me good-bye, love's memory
You put the dream in my reality




maklum gw orgny melankolis lol!
Back to top Go down
View user profile http://fortranica.deviantart.com/
biru[b]anget
Ulet
Ulet


Female Number of posts : 10
Age : 26
Location : jakarta
Job/hobbies : main
Humor : haha
Registration date : 2008-12-16

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Sun Jan 04, 2009 3:32 am

hauhuahauhau,,
flower flower flower flower flower flower lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

haihh,,
teman ada lagu bagus tidaksss???
Back to top Go down
View user profile http://ireneimudsekali.blogspot.com
R
Momod
Momod


Male Number of posts : 129
Age : 26
Location : di situ
Job/hobbies : gitu
Humor : ah gak penting lah ini
Registration date : 2008-12-13

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Sun Jan 04, 2009 12:04 pm

biru[b]anget wrote:
hauhuahauhau,,
flower flower flower flower flower flower lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

haihh,,
teman ada lagu bagus tidaksss???

mo denger lagu bagus? cari "sympathy for the devil" sono. theme songnya kepsek kita. ato "jesus he knows me", theme songnya AYS.
Back to top Go down
View user profile
iloveparamore
Ulet
Ulet


Male Number of posts : 10
Age : 26
Location : Washington
Job/hobbies : Tennis
Humor : ....
Registration date : 2008-12-15

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Mon Jan 05, 2009 3:14 am

When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so very special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh

She's running out the door
She's running out
She run run run run...
run... run...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't belong here...
Back to top Go down
View user profile http://gamefaqs.com
reisconrad
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 196
Age : 27
Location : Indo
Job/hobbies : mahasiswi DKV yg hobi gambar, nulis cerita & tidur...
Humor : Nyaaa~!
Registration date : 2008-12-18

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Mon Jan 05, 2009 4:21 am

Hmmm...ada lagi lagu yg ngena buat w...Ost. dr game Persona 3 c...

Burn My Dread
Vocals: Yumi Kawamura

Dreamless dorm, ticking clock
I walk away from the soundless room
Windless night, moonlight melts
My ghostly shadow to the lukewarm gloom
Nightly dance of bleeding swords
Reminds me that I still live
I will burn my dread
I once ran away from the god of fear
And he chained me to despair

Burn my dread

I'll break the chain
And run till I see the sunlight again
I'll lift my face and run to the sunlight

Voiceless town, tapping feet
I clench my fists in pockets tight
Far in mist a tower awaits
Like a merciless tomb, devouring moonlight

Clockwork maze end unknown
In frozen time a staircase stands
Shadows crawl on bloodstained floor
I rush straight ahead with a sword in hands
Cold touch of my trembling gun
I close my eyes to hear you breathe
I will burn my dread

This time I'll grapple down that god of fear
And throw him into hell's fire

Burn my dread

I'll shrug the pain
And run till I see the sunlight again

Oh I will run burning all regret and dread
And I will face the sun with pride of the living

----------
Back to top Go down
View user profile http://reisconrad.deviantart.com
dapitocir
Momod
Momod


Male Number of posts : 282
Age : 26
Location : C:\\\\Tangerang\\\\Ciledug\\\\sumpek
Job/hobbies : gitar, fotografi, baca.
Registration date : 2008-12-13

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Mon Jan 05, 2009 1:55 pm

Tears in heaven donkk!! kalo lu menghayati nih lagu dan tau sejarahnya terciptanya nih lagu, pasti lagu ini bakal mengena abis.
jadi kalo gw ga salah yah CMIIW, lagu ini dibuat oleh Eric Clapton, dan dipersembahkan untuk 2 orang yang dia cintai, yakni anaknya dan kolega dekatnya yang bernama Stevie Ray Vaughan(alm. penyanyi blues yang terkenal di era jadul)

kalo gw ga salah, anaknya eric clapton meninggal pada umur 7 tahun dan kalo ga salah juga gara2 mengidap kanker. lalu dia bikin nih lagu. dan tiap baris nih lagu kalo menurut gw kelam baanget dah. kesian si Eric Clapton.

Trus kalo gw ga salah juga, suatu hari ketika Eric Clapton dan Stevie ray vaughan sedang konser bareng. Eric clapton waktu itu naik mobil dan si SRV naek helikopter, nah waktu itu si EC nawarin tukeran kendaraan, dan akhirnya si SRV milih pindah kendaraan. si EC naik heli dan SRV naek mobil jadinya. nah trus, tiba2 di jalan menuju konser mobil EC yang ditumpangi ama si SRV mengalami kecelakaan dan akhirnya SRV menghembuskan nafas terakhirnya. Saat itu menjadi masa2 kelam buat Eric clapton, karena kematian SRV membuat Eric Clapton sungguh bersalah. Udah gitu nih kejadian terjadi ga lama setelah anaknya meninggal. dan bagian paling pilu itu di bait terakhir menurut gw. T.T . *terkesan cengeng gw wakaka*

Semangat Eric Clapton!!!

cari aja lagunya di u tub, liat deh mimik muka eric clapton kalo nyanyi lagu ini. sungguh menyayat hati T.T

nih liricnya

Would you know my name,
If I saw you in heaven,
Would it be the same,
If I saw you in heaven,

I must be strong,
and carry on,
Cause I know I don't belong,
Here in heaven.

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven

I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

(Intro)

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven
Back to top Go down
View user profile
reisconrad
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 196
Age : 27
Location : Indo
Job/hobbies : mahasiswi DKV yg hobi gambar, nulis cerita & tidur...
Humor : Nyaaa~!
Registration date : 2008-12-18

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Sat Jan 10, 2009 12:20 pm

@dapitocir
w juga pernah denger cerita ttg lagu iotu. Tapi yg plg romantis tuh lagu "Canon in D"
Lagu yang diciptakan oleh Johann Pachelbel buat anak ce nya yang lagi sakit. Trus Anak ce nya itu gak sembuh2 walau dy dah mainin tuh lagu. Sampai suatu ketika ada seorang pemuda yg memainkan lagu ini & ternyata anak ce nya sembuh. Trus endingnya anak ce nya Johann Pachelbel married d sama co itu.
Sayang c ini lagu klasik, jadi gak ada liriknya...
Back to top Go down
View user profile http://reisconrad.deviantart.com
dapitocir
Momod
Momod


Male Number of posts : 282
Age : 26
Location : C:\\\\Tangerang\\\\Ciledug\\\\sumpek
Job/hobbies : gitar, fotografi, baca.
Registration date : 2008-12-13

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Mon Jan 12, 2009 12:01 pm

reisconrad wrote:
@dapitocir
w juga pernah denger cerita ttg lagu iotu. Tapi yg plg romantis tuh lagu "Canon in D"
Lagu yang diciptakan oleh Johann Pachelbel buat anak ce nya yang lagi sakit. Trus Anak ce nya itu gak sembuh2 walau dy dah mainin tuh lagu. Sampai suatu ketika ada seorang pemuda yg memainkan lagu ini & ternyata anak ce nya sembuh. Trus endingnya anak ce nya Johann Pachelbel married d sama co itu.
Sayang c ini lagu klasik, jadi gak ada liriknya...

weleh lagu dari gw bukan lagu romantis. tapi lagu duka Sad
Back to top Go down
View user profile
fann
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 41
Age : 27
Location : jakarta
Job/hobbies : boboooo
Humor : swt
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Tue Jan 13, 2009 2:44 am

mm..ONE nya FRIENDS (won bin ma kyoko fukada) baguusss bgt...
mang laguny uda lama bgt sejak smp kali..tapi masi bgus bgt..hikzz...

kalo mau liad nih (bole ga ya ma bang dapit n rby??)hohoho..
http://www.youtube.com/watch?v=5MTnu2LFAyE&feature=related
Back to top Go down
View user profile
::Lil_twinz::
Kupu-kupu
Kupu-kupu


Female Number of posts : 66
Location : 雅加达
Job/hobbies : 看电影
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Tue Jan 13, 2009 7:37 am

yang paling ngena di hati gw tuh lagu Kiss The Rain..buat ce2 yang cintanya udah gak dihargain lagi sama pacarnya...
lagunya baguusss Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=5MTnu2LFAyE&feature=related

I often close my eyes
And I can see you smile
You reach out for my hand
And I'm woken from my dream
Although your heart is mine
Its hollow inside
I never had your love
And I never will

CHORUS
And every night
I lie awake
Thinking maybe you love me
Like I've always loved you
But how can you love me
Like I loved you when
You can't even look me straight in my eyes

VRS 2/3
I've never felt this way
To be so in love
To have someone there
Yet feel so alone
Aren't you supposed to be
The one to wipe my tears
The one to say that you would never leave

The waters calm and still
My reflection is there
I see you holding me
But then you disappear
All that is left of you
Is a memory
On that only, exists in my dreams

CHORUS

VRS 4
I don't know what hurts you
But I can feel it too
And it just hurts so much
To know that I can't do a thing
And deep down in my heart
Somehow I just know
That no matter what
I'll always love you

VRS 1

So why am I still here in the rain.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi   Today at 10:19 pm

Back to top Go down
 
lyric lagu apa sih yang paling ngena di hati?? hihihi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Google Fiber ISP Dari google yang paling Greget
» Ikan-ikan Air Tawar Terbesar di Dunia
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» Perlengkapan yang dibutuhkan aquarium laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RendezVous :: Entertainment :: Music's-
Jump to: